Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Όταν η ανοησία έχει ονοματεπώνυμο

Έφτασε στο ΣτΕ η προσφυγή για την "Αγία Σοφία" το νέο στάδιο της ΑΕΚ.


Μάλιστα φίλοι μου, η ανοησία έχει ονοματεπώνυμο και στο συγκεκριμένο θέμα ονομάζεται Άρης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Νέας Φιλαδελφείας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ κάνει ένα δώρο στο δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας με τη κατασκευή του νέου σταδίου. Δίνει δουλειά στους δημότες, τζίρο στα καταστήματα, αξία στα ακίνητα και κάνει τη Νέα Φιλαδέλφεια γνωστή στα πέρατα του κόσμου.



Για να ευχαριστήσει ο δήμαρχος και 17 ανόητοι πολίτες του δήμου, έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ με αποτέλεσμα τη καθυστέρηση του έργου. Είναι αντισυνταγματικό λένε το να πάρει 6 στρέμματα (2.6 λέει η πλευρά της ΑΕΚ)  από τα 480 στρέμματα του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας..


Το Συμβούλιο της Επικρατείας περιμένει εντός 12 ημερών υπομνήματα από τις αντιμαχόμενες πλευρές και μετά δε ξέρω σε πόσο καιρό θα αποφασίσει πάντως η καθυστέρηση είναι μεγάλη. Και το ότι οι 17 ζήτησαν όπως γράφτηκε αναβολή δείχνει πως μοναδικός σκοπός είναι η χρονοτριβή.

Αν ακούσει κανείς τις δηλώσεις του δήμαρχου που ζητά "επικοινωνία" απο τη πλευρά της ΑΕΚ, καταλαβαίνει, δε θέλει πολύ μυαλό.

Δεν ξέρω αν ο δήμαρχος περίμενε "μπαξίσι" από την ΑΕΚ ή είναι απλώς θέμα βλακείας. Το τονίζω δεν ξέρω γιατί αυτοί αρέσκονται σε μηνύσεις. Πάντως το μόνο αποτέλεσμα είναι η καθυστέρηση που ζημιώνει το Δήμο, την ΑΕΚ και όσους θα δουλέψουν για την κατασκευή της "Αγίας Σοφίας"
έτσι θα ονομαστεί το νέο στάδιο.

Υπάρχει και ένα άλλο αποτέλεσμα από αυτά, ο δήμαρχος χρειάζεται αστυνομική προστασία γιατί φοβάται τους εξαγριωμένους φιλάθλους. Μέχρι και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου τις εποπτεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το γήπεδο θα έχει τις ακόλουθες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το βίντεο της επίσημης παρουσίασης στις 6 Νοεμβρίου 2013:

Εκκλησάκι του Οσίου Λουκά, προς τιμή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ Λουκά Μπάρλου
Διπλά αποδυτήρια για τουρνουά μεταξύ τεσσάρων ομάδων
33,000 θεατές  (τελική χωρητικότητα αναμένεται να ανακοινωθεί)
Αίθουσα Συνέντευξης Τύπου
Είσοδος VIP
VIP Club "Βάσος Χατζηιωάννου"
Αριστοτέλης Ωνάσης Executive Lounge
40 σουίτες
Executive σουίτα
Μπουτίκ Α.Ε.Κ
Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ
Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
Εστιατόριο με πανοραμική θέα
Παραδοσιακό κουρείο
Καφενείον (Το Γνήσιον)
Στιλβωτήριον
Αίθουσα Χαλάρωσης
Χαμμάμ
Σάουνα
Χώροι Πισίνας (Εσωτερικοί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου