Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Που είστε τώρα κύριοι αντιρατσιστές;

Από τη στιγμή που το διάβασα έχω ταραχτεί, δε ξέρω αν είναι μόνο θέμα ρατσισμού ή η γαϊδουριά κάποιων οργάνων (δεν εννοώ μουσικά ούτε φυσικά αναπαραγωγής), κάποιων ψυχοπαθών,  ανεύθυνων και ανόητων κρατικών λειτουργών. Μάλιστα γνωρίζω εμφανισιακά το θύμα που εργάζεται στη γειτονιά μου, περνούσε και καθάριζε κάθε πρωί το δρόμο μπροστά στο σπίτι μου. .

Μια κυβέρνηση της αριστεράς, τελικά,  δεν είναι αρκετή για να αποτρέπει τέτοιες πρακτικές, Το έλλειμμα παιδείας που υπάρχει και είναι ο βασικός πυλώνας της κοινωνικής κρίσης, της οποίας  αποτέλεσμα  είναι και η οικονομική κρίση, οι οποίες με τη σειρά τους επιδεινώνουν το έλλειμμα παιδείας.

Παρά το ότι είναι γνωστό δε θα αναφέρω το όνομα του θύματος γιατί δε το θεωρώ σωστό.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ποτέ δεν άφηνε να πέσουν κάτω τέτοια θέματα κάνει τη πάπια παρά το ότι έγραψε γι αυτό η "Αυγή".
Τα αποδεικτικά στοιχεία που θα κατατεθούν με τη μήνυση που ελπίζω να μη φοβήθηκε τελικά να κάνει
 


Δε θα αντιγράψω όλο το άρθρο μπείτε μόνοι σας και διαβάστε λεπτομέρειες.  Μια εξωφρενική ρατσιστική - σεξιστική επίθεση δέχθηκε υπάλληλος του δήμου Π.Φαλήρου, πρώτα από ελεγκτές στο τραμ και μετά ακόμα χειρότερη από αστυνομικούς. του  Α.Τ. Καλλίπολης στον Πειραιά.

Για να αποφύγουν τις συνέπειες οι αστυνομική προσπάθησαν να τη βγάλουν τρελή. Η κοπέλα που έχει καταγωγή απ τη λατινική Αμερική, είναι παντρεμένη με Έλληνα έχει μικρό παιδί το οποίο ήταν μαζί της στο συμβάν και έχει Ελληνική υπηκοότητα αφού ζει εδώ 18 χρόνια.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν αστυνομικός την ανάγκασε να κομματιάσει με ψαλίδι τη ταυτότητα της το βιβλιάριο τραπέζης και τη κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Μπορεί τα σημάδια της κακοποίησης να άρχισαν να υποχωρούν αλλά η  ψυχολογική πληγή είναι ανεπανόρθωτη, η γυναίκα φοβάται και θέλει να φύγει απ τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου