Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Προσωρινά λουκέτο στα γήπεδα

UPDATE2
Τελικά με απόφαση του υπουργού κ Σταύρου Κοντονή το πρωτάθλημα αρχίζει με όλους τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Σα δικηγόρος που είναι ο κ Κοντονής βρήκε μια συμβιβαστική λύση ώστε και οι ομάδες να παίρνουν τηλεοπτικά δικαιώματα και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή χωρίς επεισόδια. Το κύπελλο θα γίνει κανονικά με φιλάθλους.

Μετά τα επεισόδια σε Λεωφόρο - Λάρισα και το ξύλο με τους μπράβους στη συνέλευση της Super League, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πήρε επιτέλους τα πράγματα στα χέρια του.

Ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο που όλα τα νυν και πρώην μέλη της ομοσπονδίας διώκονται κακουργηματικά για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάφορα άλλα παραπτώματα πρέπει επι τέλους να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Update

Τελικά συμφώνησαν Μαρινάκης - Αλαφούζος.

Για να αντιμετωπίσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος και τυχόν μέτρα της κυβέρνησης τα βρήκαν οι 2 αιώνιοι αντίπαλοι.

Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα, είπε ο Μαρινάκης.

Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες, είπε ο Αλαφούζος.





Λουκέτο στα γήπεδα της Super League για μια εβδομάδα βάζει η κυβέρνηση.

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν αγώνες την Κυριακή ανακοίνωσε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η απόφαση για την αναστολή των αγώνων της Super League αποτελεί το πρώτο σαφές σήμα που δίνει η κυβέρνηση και αναμένονται και άλλες πρωτοβουλίες για να σταματήσει το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου